Vodeni svijet u vašoj blizini!

Aqua Balissea

Vrijeme - Daruvar

13 °C

Wellness

Cilj svakog wellness tretmana je postizanje fizičke i psihičke relaksacije. Sigurni smo da ćete se nakon vremena provedenog u našoj "Oazi mira" osjećati mlađe, ljepše i opuštenije.

Masaže:

Klasična medicinska masaža
- temelji se na zapadnjačkoj anatomiji i fiziologiji. Pokreti koji se rabe su uglavnom u smjeru protoka krvi iz mekih tkiva prema srcu. Opseg pokreta se mijenja od dugih cijelim dlanom do izazivanja vibracija i štipkanja. Cilj je opuštanje napetosti u mišićima te uklanjanje miogeleoza.

Sportska masaža
- pomoću sportske masaže ubrzava se oporavak organizma nakon treninga, zagrijavaju se i omekšavaju tkiva, poravnaju se mišićna vlakna, poboljšava cirkulacija, ubrzava izbacivanje otpadnih tvari i mliječne kiseline iz organizma. Sportska masaža održava mišiće zdravima, gipkima, manje podložnim ozljedama, povećava opseg kretnji, snagu ozlijeđenih mišića, ubrzava proces jačanja i poboljšava protok krvi.

Relax masaža
- relax masaža je blaga ugodna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Uz maksimalno opuštanje masaža se izvodi u kombinaciji s odgovarajućim ambijentom, raznovrsnom tehnikom te toplim eteričnim uljima.

Saune:

Turska/parna sauna
- turska kupelj prvenstveno je pogodna za revitalizaciju dišnih puteva. Vodena para vlaži i čisti dišne puteve, otvara pore na koži te ima pozitivan detoksikacijski učinak. Temperatura od 45°C i visoka vlažnost imaju idealan učinak za kožu te djeluju na opuštanje mišića. Njen krajnji učinak je osjećaj dubokog tjelesnog i mentalnog opuštanja.

Finska sauna
- ova sauna je tradicionalni oblik znojenja radi održavanja zdravlja. Zrak u sauni je suh i vruć. Temperatura mu se kreće između 85 i 88°C (pri dnu kabine iznosi oko 40°C, a na vrhu doseže i 100°C). Vlažnost zraka je 10 - 30 %. Djelovanje vrućeg zraka, jednako kao i izmjena vrućeg i hladnog zraka, blagotvorno je za zdravlje. Sauna tako potiče rad krvotoka i potpomaže prokrvljenosti kože, zglobova i unutarnjih organa, čisti pore, jača i učvršćuje kožu te je dobra u prevenciji prehlada i različitih upalnih procesa na koži.

WHIRLPOOL:

- u "oazi mira" Termalnog vodenog parka nalazi se whirlpool bazen. On posjeduje različite podvodne masaže, sustav za filtraciju, dogrijavanje i dezinfekciju vode. Korištenje whirlpoola unutar "oaze mira" se ne naplaćuje. Uz korištenje sauna relakssacija u njemu je uračunata u cijenu.

ROMANTIČNI KUTAK ZA DVOJE :

- rezervacija prostora "oaze mira" na 3 h u toku radnog vremena
- večera uz svijeće i glazbu, butelja vina, relaksacija u whirlpoolu

Cjenik wellness usluga:

SAUNA
Finska sauna 1 sat 50,00 kn
Parna sauna 1 sat 60,00 kn
Finska sauna 1 sat + bazen 3 sata 65,00 kn
Parna sauna 1 sat + bazen 3 sata 75,00 kn
MASAŽE
(Masaža 30 minuta + 3 sata kupanje) 70,00 kn
(Masaža 60 minuta + 3 sata kupanje) 140,00 kn

Cijene se primjenjuju od 10.09.2014. godine. PDV je uključen u cijenu.

Povratak na početnu stranicu

Kontakt

Termalni vodeni park Aquae Balissae d.o.o.
Frana Kršinića 17, 43500 Daruvar, Hrvatska

T +385 (0)43 44 00 44
F +385 (0)43 44 00 45
M +385 (0)91 44 00 465
E info@vodeni-park.com

Saznajte više