Wellness

Cilj svakog wellness tretmana je postizanje fizičke i psihičke relaksacije. Sigurni smo da ćete se nakon vremena provedenog u našoj "Oazi mira" osjećati mlađe, ljepše i opuštenije.

Klasična ručna masaža
- temelji se na zapadnjačkoj anatomiji i fiziologiji. Pokreti koji se rabe su uglavnom u smjeru protoka krvi iz mekih tkiva prema srcu. Opseg pokreta se mijenja od dugih cijelim dlanom do izazivanja vibracija i štipkanja. Cilj je opuštanje napetosti u mišićima te uklanjanje miogeleoza.

Finska sauna
- ova sauna je tradicionalni oblik znojenja radi održavanja zdravlja. Zrak u sauni je suh i vruć. Temperatura mu se kreće između 85 i 88°C (pri dnu kabine iznosi oko 40°C, a na vrhu doseže i 100°C). Vlažnost zraka je 10 - 30 %. Djelovanje vrućeg zraka, jednako kao i izmjena vrućeg i hladnog zraka, blagotvorno je za zdravlje. Sauna tako potiče rad krvotoka i potpomaže prokrvljenosti kože, zglobova i unutarnjih organa, čisti pore, jača i učvršćuje kožu te je dobra u prevenciji prehlada i različitih upalnih procesa na koži.

WHIRLPOOL

- u "oazi mira" Termalnog vodenog parka nalazi se whirlpool bazen. On posjeduje različite podvodne masaže, sustav za filtraciju, dogrijavanje i dezinfekciju vode. Korištenje whirlpoola unutar "oaze mira" se ne naplaćuje. Uz korištenje sauna relakssacija u njemu je uračunata u cijenu.